خرید ماهی تازه

قیمت قزلالا

خرید ماهی تازه یکی از دانشی است که مردم کمتر نسبت به آن اطلاع دارند. باید هنگام خرید ماهی به نکاتی توجه کرد که ماهی مونده خریداری نکنیم. در این مقاله قصد داریم این موارد را بیان کنیم.

همه می دانند که طراوت و تازگی برای غذا خوب و ماهی خواص ماهی ضروری است. این موضوع برای تمامی غذاهای ما از کاهو گرفته تا مرغ و حتی نان تازه بسیار مهم است. همچنین سلامت غذای ما ارتباط مستقیمی با کیفیت آن دارد. اما برای ماهی، تازه بودن از اهمیت بیشتری برخوردار است. ماهی ها موجوداتی شکننده هستند و کیفیت آنها در عرض چند دقیقه بعد صید و  خارج شدن از آب شروع به خراب و فاسد شدن می کند. بنابراین ، دانستن نحوه خرید ماهی تازه ضروری است.

خرید ماهی از کجا؟

انتخاب محل خرید ماهی به اندازه انتخاب ماهی برای خرید مهم است. ابتدا می خواهید ماهی هایی را خریداری کنید که کمترین زمان را از قایق یا شیلات تا بشقاب شما را گذرانده باشند. ثانیا، شما می خواهید ماهی هایی بخرید که مراقبت های لازم در این فاصله از آن شده باشد. علاوه بر این ، باید مطمئن شوید که این مکان مکانی با گردش مالی بالا است. گردش مالی بالا مرکز یعنی فروش این مرکز بالا است و ماهی ها مدت زمان زیادی را در این فروشگاه نمی مانند.

علائم ماهی تازه

طراوت کلید تهیه غذاهای دریایی خوشمزه است. انتخاب بهترین ماهی تازه آسان است اگر بدانید که به دنبال چه چیزی بگردید:

  1. چشم ماهی باید شفاف باشد. اگر چشم ها کدر باشد ، ماهی بیش از پنج روز پیش برداشت شده و شروع به خراب و از بین رفتن کرده است.
  2. آبشش های داخلی ماهی باید مرطوب و قرمز روشن باشد. اگر آبشش ها صورتی یا خاکستری مایل به قهوه ای باشد. ماهی یا بدرفتاری کرده یا پیر (تاریخ زیادی است که از آب گرفته شده) شده است. علاوه بر این، آبشش ها  باید تمیز و پاک از هرگونه مخاط باشد.
  3. پوست باید براق، مرطوب و حتی لغزنده باشد. همچنین، پولک های ماهی نباید شل باشند و باید محکم به پوست چسبیده باشند.
  4. نباید بوی نامطبوع داشته باشد. ماهی تازه بوی بدی نمی دهد. به طور کلی، باید بوی مرطوب و تازه ای از دریا داشته باشد. اگر بوی غیرمعمولی وجود داشته باشد، ماهی احتمالاً قدیمی است و نباید خریداری شود.
  5. گوشت ماهی باید سفت و الاستیک باشد تا هنگام لمس دوباره به عقب برگردد. اگر پس از لمس ماهی فرورفتگی باقی بماند ، ماهی شروع به نرم شدن می کند و احتمالاً پیر است.
  6. فیله های تازه یا برش های استیک باید مرطوب و محکم به نظر برسند
  7. بررسی کبودی را فراموش نکنید. لکه های قرمز تیره ای که روی فیله ها ظاهر می شود ، نشان دهنده کبودی است که در نتیجه رفتار نادرست ایجاد می شود. این فیله ها هنوز خوراکی هستند ، اما با بالاترین استانداردهای کیفیت اندازه گیری نمی شوند. رفتار بد یعنی با روش های غیر انسانی و جریان برق و وسایل دیگر این ماهی را گرفته و زجرکش کرده اند.
  8. بهتر است ماهی را در همان روز خرید بپزید و بخورید. اگر این عملی نیست ، پس از خرید ، ماهی را در کاغذ موم بسته بندی کرده یا در ظرف دربسته قرار داده و در یخچال نگهداری کنید. مهم است که در اسرع وقت طبخ شود، اگرچه ماهی تازه را می توان برای یک یا دو روز در یخچال نگهداری کرد. ماهی منجمد ممکن است تا 6 ماه در فریزر نگهداری شود.

شرکت بازرگانی حقیقی با ارائه بهترین محصولات با کیفیت بالا آماده ارائه خدمات به شما عزیزان است. جهت ارتباط بیشتر می توانید از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.

راه های ارتباطی با ما

نام و نام خانوادگی:اصلان حقیقی
شماره تلفن همراه :09931997049
اینیستاگرام@HAGHIGHi_company
آدرساصفهان، اصفهان خیابان علامه شرکت بازرگانی حقیقی
ایمیل:Aslan.hasghighi@gmail.com

One thought on “خرید ماهی تازه

  • دسامبر 18, 2020 at 8:04 ق.ظ
    Permalink

    This is a truly important post. Thanks for posting this. Gretna Dud Adaurd

    Reply

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماس بگیرید