طرز تهیه ماهی قزل در ماهیتابه

فروش عمده ماهی قزل آلا از زنجان

ماهی قزل یکی از ماهی های معروف ایران است که به وفور در ایران پیدا می شود. یکی از گونه های ماهی قزل سالمون است که قصد داریم در این مقاله توضیحاتی در این خصوص بدهیم. برای پخت هر دو ماهی اما لازم است که ما بهترین ماهی را انتخاب کنیم. بهترین اندازه قزل یا ماهی سالمون بسته به شرایط شما دارد. این ماهی ها در اندازه های مختلفی و وزن های مختلفی در دسترس هستند.

درباره ماهی قزل بیشتر بدانید

بیشتر مردم اطلاعات کمی در مورد خود ماهی قزل دارند. نحوه زندگی آنها و اینکه کدام گونه ماهی های سالمون هستند ، دارند. من به عنوان یک آدم خوش خوراک همچنین پرورش دهنده و تاجر این ماهی، با نمایندگان مختلف خانواده ماهی قزل ، از نظر تئوریک و “زنده” بسیار مواجه شده ام. بنابراین وظیفه خود می دانم که این موضوع را روشن کنم. از این پست خواهید فهمید ماهی ماهی قزل آلا چیست. چه تفاواتی با ماهی سالمون دارد. همچنین مشخص می کنیم بهترین اندازه ماهی باید چقدر باشد.

تجارت ماهی قزل

انواع ماهی قزل دارای ارزش تجاری است. ماهی آنادروموس در دریا برداشت می شود. زیرا گوشت آن هنگام عبور از آب شور دریا به آب شیرین ، طعم خود را از دست می دهد. به نظر من ، به عنوان یک شی از ماهی آماتور ، جالب ترین ماهی است.

ماهی قزل و ماهی سالمون در حال حاضر به صورت عمده در کارگاه های شیلات در حال پرورش است. این پرورش و این که در تمامی آب و هوایی ایران در حال پرورش است باعث کاهش قمیت این ماهی و افزایش کیفیت این ماهی شده است.

ماهی سالمون

ماهی سالمون همان ماهی قزل الا است که با توجه به خوراکی که دارد رنگ گوشت متفاوتی دارد. همچنین بهترین اندازه ماهی قزل در این گونه 2 کیلو یا دو کیلو به بالا است. معمولا این ماهی مصرف خانگی دارد و کمتر در رستوران ها سرو می شود.

ماهی سالمون

بهترین اندازه ماهی

بهترین اندازه ماهی و ماهی سالمون با توجه به مکان و شرایط متفاوت است. ماهی قزلی که برای مصرف در رستوران ها استفاده می شود بین 500 تا 700 گرم است. در مراکز دولتی یا خصوصی معمولا از ماهی 300 تا 500 گرمی استفاده می کنند. اما بهترین اندازه برای مصرف داخلی به نظر من که آدم خوش خوراکی هستم حدود دو کیلو است.

دلیل این که می گویم بهترین اندازه برای مصرف داخلی حدود 2 کیلو است این است که در این اندازه راحت تر تیغ آن را می توان جدا کرد. همچنین ما بیشتر این ماهی را سرخ کرده یا کبابی می خوریم. این باعث می شود ما بتوانیم راحت تر این ماهی را سرخ کرده و مصرف کنیم.

تهیه ماهی قزل در ماهیتابه

برای تهیه ماهی قزل یا ماهی سالمون باید ابتدا بهترین اندازه ماهی را با توجه با شرایط انتخاب کنید. سپس ماهی را 10 دقیقه قبل از مصرف به دمای اتاق برسانید.

یک تابه بزرگ نچسب را روی حرارت متوسط ​​و کم گرم کنید. روغن زیتون اضافه کنید. روی ماهی نمک و فلفل سیاه بپاشید. گرما را تا حد متوسط ​​بالا ببرید. پوست ماهی را به سمت بالا در ظرف قرار دهید. آنرا بپزید تا از یک طرف قهوه ای طلایی شود ، حدود 4 دقیقه.

با استفاده از کاردک ماهی را برگردانید و سرخ کنید تا زمانی که لمس سفت شود و پوست آن ترد شود ، حدود 3 دقیقه بیشتر. با پوست قابل سرو است و یا با چاقو یا قاشق برداشته می شود.  آن را به یک بشقاب منتقل کرده و با هر ظرف و غذای جانبی: خردل عسل ، سیب زمینی له شده ترب کوهی ، سبزی سالاد میل کنید.

“شما می توانید تازه ترین ماهی قزل و ماهی سالمون را از ما بخواهید”

روش خرید انواع ماهی قزل و سالمون از ما

ماهی قزل و ماهی سالمون همانطور که می دانید در گونه های مختلفی وجود دارد که قیمت هر کدام در بازار کشور متفاوت می باشد. اگر به دنبال خرید انواع ماهی می باشید می توانید از طریق سایت بازرگانی حقیقی اقدام نمایید.

 برای خرید انواع ماهی می توانید در قسمت دیدگاه نام خانوادگی، شماره تماس و محصول مورد خود را نوشته تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند(اطلاعات تماس شما برای دیگران نمایش داده نمی شود و فقط مدیر سایت به آن دسترسی دارد). یا با راه های ارتباطی زیر در تماس باشید.

خرید از سایت بازرگانی حقیقی به صورت اینترنتی بوده و انواع ماهی و میگو را به صورت عمده و جزئی خرید و فروش می کند. برای کسب اطلاعات بیش تر با شماره های زیر در تماس باشید.

” شما شماره تماس خود را در قسمت دیدگاه قرار دهید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.”

شما می توانید برای مطالعه دیگر مقاله های ما اینجا کلیک کنید.

راه های ارتباطی با ما

نام و نام خانوادگی:اصلان حقیقی
شماره همراه09134469940
شماره واتزاپ و تلگرام09931997049
اینیستاگرام@HAGHIGHi_company
آدرساصفهان، اصفهان خیابان علامه شرکت بازرگانی حقیقی
ایمیل:Aslan.hasghighi@gmail.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.