خاویار ایرانی کدام است؟
طبقه بندی خاویار به عنوان گرانترین غذا در جهان طبقه بندی اخیر نیست، بلکه مربوط به دوره های تاریخی باستان است. خاویار در طی قرون وسطی از فهرست ها ناپدید شد تا در قرن دوازدهم میلادی در روسیه ظاهر شود، جایی که ماهیگیران و دهقانان تخم ماهیان خاویاری را به عنوان منبع ارزان پروتئین مصرف می کردند که در آن زمان به طور گسترده در دسترس بود.
پاپ ژولیوس دوم به خاطر عشق به غذا و گرایش شدید به خوردن خاویار مشهور بود و علاوه بر ورود به دروازه وسیع تاریخ از طریق نقاشی میکل آنژ از وی در سقف کلیسای جاودانه سیستین ، پاپ ژولیوس دوم خاویار را به عنوان ثابت معرفی کرد.
این ماده غذایی در جدول جشن ها ، و به همین ترتیب او سلطنت در اروپا را از دست داد. این غذای بی نظیر از جایگاه بالایی به عنوان یک غذای نخبه با ارزش غذایی بالا برخوردار است. در همان دوره تزار پیتر بزرگ به خاطر میل شدید و مصرف خاویار ، باعث شهرت زیادی این غذا در آن زمان در تمام مناطق وسیع روسیه شد.
در حال حاضر هم کشور های ثروتمند ماهی خاویاری را خریداری می کنند. بسته بندی بولگا برای امارات و خاویار برای امارات صورت می گیرد.
خاویار از چه ماهی استخراج می شود؟
خاویار الماس گرانترین و بهترین نوع خاویار است و نوع ترجیحی آن یونانیان بودند که آن را از یک منطقه دور از کریمه در جنوب اوکراین وارد می کردند. این نوع خاویار از تخمهای ماهیان خاویاری آلبینو بلوگا که فقط در دریای خزر یافت می شود ، بدست می آید .
اگر می خواهید مقداری خاویار الماس تهیه کنید ، باید به یکی از معدود شعبات فروشگاه خاویار و فروشگاه Prunier بروید و این تنها مکانی در جهان است که می توانید این نوع چیزها را خریداری کنید. این نوع خاویار به صورت بسته بندی شده در فلاسک های روکش طلا 24 عیار ساخته شده است و از این جهت به عنوان یک هدیه لوکس در بین نخبگان ایده آل است. قیمت یک کیلوگرم خاویار الماس می تواند تا 53،400 دلار آمریکا برسد که بر اساس کتاب رکوردهای گینس ، گرانترین غذا در جهان است.
همان طور که بیان شد خاویار الماسی فقط در دریای خزر قابل صید شد و فقط مربوط به ماهی بولگا است. ما در ایران ماهی بولگا را پرروش می دهیم. همین موضوع باعث شده است که خاویار این ماهی را نیز داشته باشیم. برای خرید خاویار الماسی می توانید با ما تماس بگیرید.
واقعاً جای تأسف دارد که ارزش بالای ماهیان خاویاری سفید و گرانترین مواد غذایی در جهان باعث شده است که این نوع ماهیها در آستانه انقراض قرار بگیرند. تأثیر آن را در کمبود شدید خاویار سفید استخراج شده نشان می دهد. این ماهی ها به هیچ وجه از رنگدانه طبیعی ملانین برخوردار نیستند، این یک اختلال عملکردی است که تأثیر خود را بر روی افراد و همچنین تخمهای تخمگذار نشان می دهد.