بسته بندی ماهی وکیوم اصلاح شده 1

بسته بندی ماهی دریا

یکی از راه های حفظ مواد غذایی ماهی بسته بندی مناسب ماهی است. یکی از راه های بسته بندی ماهی، بسته بندی وکیوم است. این نوع بسته بندی با ایجاد خلع باعث می شود که اکسیژن داخل بسته بندی خارج شده و سرعت فساد ماهی کاهش پیدا کند. این نوع نگهداری باعث می شود که ماهی مواد غذایی خود را حفظ کند و تا 9 ماه ماهی بسته بندی شده سالم بماند.

بسته بندی ماهی ، وکیوم چیست؟

بسته بندی اتمسفر وکیوم به معنی جایگزینی هوای یک این ها با مخلوط متفاوت گازها ، به طور معمول ترکیبی از دی اکسید کربن ، نیتروژن و اکسیژن است. با وارد شدن مخلوط نسبت هر گاز جز component ثابت می ماند. اما در حین ذخیره سازی كنترل بیشتری اعمال نمی شود و ممكن است تركیب مخلوط به آهستگی تغییر كند.

این نوع نگهدارنده وکیوم اصلاح شده را اغلب به اشتباه بسته بندی CAP می نامند. بسته بندی اتمسفر کنترل شده به معنای بسته بندی در جو است که ترکیب آن به طور مداوم در طول ذخیره سازی کنترل می شود. چنین کنترلی در واحدهای ذخیره سازی بزرگ امکان پذیر است ، اما در بسته های کوچک امکان پذیر نیست.

وکیوم چه مزایایی دارد؟

عمر بسته محصولات سرد ، به ویژه ماهی سفید ، را می توان با نوع نگهداری در یک فضای اصلاح شده افزایش داد. ظاهر بسته جذاب است و از آنجا که بسته بندی شفاف با محتویات تماس نزدیک ندارد ، خریدار می تواند محصول را به وضوح ببیند.

بسته های اتمسفر اصلاح شده دارای مزایای مشترک در اکثر انواع ماهی های بسته بندی شده هستند. آنها بدون بو ، برچسب زدن آسان و کار با آنها راحت هستند. علاوه بر این ، آنها ضد نشت و قوی هستند. همچنین یکی از ویژگی های این بسته بندی حفظ ارزش غذایی آن ها است.

راه های ارتباطی با ما

نام و نام خانوادگی:اصلان حقیقی
شماره تلفن همراه :09931997049
اینیستاگرام@HAGHIGHI.ASLAN
آدرساصفهان، اصفهان خیابان علامه شرکت بازرگانی حقیقی
ایمیل:Aslan.hasghighi@gmail.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Call Now Buttonتماس بگیرید