بسته بندی ماهی وکیوم اصلاح شده 3

بسته بندی ماهی دریا

این مقاله ادامه مقاله بسته بندی ماهی وکیوم اصلاح شده است. در مقالات قبل مزایا و معایب این نوع بسته بندی ماهی بیان شده است. ما در این مقاله قصد داریم ویژگی های دیگر این بسته بندی ماهی را بیان کنیم. شما برای مطالعه قسمت های قبلی این مقاله می توانید به سایت ما مراجعه و در قسمت وبلاگ این مقالات را پیدا و مطالعه کنید.

در بسته بندی ماهی وکیوم اصلاحی باید از کدام مخلوط گاز استفاده کرد؟

دی اکسید کربن باعث فساد باکتریایی ماهی می شود. اما مقدار بسیار زیادی از مخلوط می تواند باعث ریزش بسته ، چکه زیاد  در محصولاتی شود که بدون پخت و پز بیشتر خورده می شوند. به عنوان مثال گوشت خرچنگ قهوه ای ، طعم اسیدی ، شربت مانند می گیرد. اکسیژن می تواند از تغییر رنگ و سفید شدن که در غیر این صورت در برخی محصولات رخ می دهد ، جلوگیری کند. نیتروژن یک گاز بی اثر است که برای رقیق سازی مخلوط استفاده می شود. مخلوط های زیر توصیه می شود ، بر اساس نسبت فرض 3 قسمت مخلوط گاز به 1 قسمت ماهی از نظر حجم در بسته.

در مورد ماهی سفید ، اسکامپپی ، میگو و گوش ماهی مخلوطی از 40 درصد دی اکسید کربن ، 30 درصد ازت و 30 درصد اکسیژن بهترین نتیجه را می دهد. برای ماهی قزل آلا ، ماهی های چرب مانند شاه ماهی و ماهی خال مخالی و برای محصولات ماهی دودی ، مخلوطی از 60 درصد دی اکسید کربن و 40 درصد ازت توصیه می شود. ماهی قزل آلا دودی که در این مخلوط بسته بندی شده است ممکن است گاهی در هنگام ذخیره سازی تغییر رنگ سبز نشان دهد. میزان سبز شدن آن به قدرت دود بستگی دارد. در مواردی که احتمال سبز شدن وجود دارد ، باید از مخلوطی که برای ماهی سفید توصیه می شود استفاده شود.

راه های ارتباطی با ما

نام و نام خانوادگی:اصلان حقیقی
شماره تلفن همراه :09931997049
اینیستاگرام@HAGHIGHI.ASLAN
آدرساصفهان، اصفهان خیابان علامه شرکت بازرگانی حقیقی
ایمیل:Aslan.hasghighi@gmail.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Call Now Buttonتماس بگیرید