طرز مزه دار کردم ماهی قزل الا

خواص ماهی قزل آلا
مزه دار كردن ماهي قزل راه و روش های مختلفی دارد. هر اقلیم در ایران با توجه به ادویه ها و اقلامی که در دست دارد روش پخت و مزه دار کردم مخصوص به خودش را دارد.

همان طور که شما مرغ را برای سرخ کردن یا کباب کردن مزه دار می کنید. می توانید ماهی قزل آلا را هم مزه دار کنید. مزه دار کردم ماهی کار خاصی نداره فقط لازمه که ببینید به چه طعم هایی علاقه دارید.

ساده ترین راه مزه دار کردم ماهی قزل آلا

ماهی را باز کرده و به قطعه هایی که می خواهید ببیرید. بعد بخوابونش تو سینی و روش رو “پودر سیر + زعفرون +آرد سوخاری + نمک ” بریز و کاملا با آرد سوخاری بپوشون روشو بعد بزارید ده دقیقه در این موارد بمونه و بعد سرخ کنید و بخورید.

مزه دار كردن ماهي قزل آلا مامان پز

دو تا پیاز بزرگ را بردارید. ریز رنده کنید تا حسابی آب بندازه. بعد توش یک قاشق نمک نصف فنجان آب لیمو و زعفران هم به مقدار لازم بریزید.

ماهی رو بخوابون توی این مواد طوری که مواد تمام قسمت های ماهی رو بگیره. بعد از یک ساعت طعم دار می شه البته هر چی بمونه بهتره هم ماهی ترد می شه و موقع سرخ کرده خیلی کم بو میده.

روی ماهی رو هم چند تا برش با چاقو بده که این محتوایات حسابی به خورد ماهی بره.بعد روغنو بزار تا داغ بشه.

ماهی رو از توی مواد درش بیار و حواست باشه که پیاز بهش نچسبیده باشه و خوب تمیزش کن چون طمع دار شده احتیاجی به ارد سوخاری نداره و اگر سرخش کنی حسابی عالی می شود.

ولی اگر هم دوست داری می تونی بهش ارد سوخاری بزنی بعد سرخش کنی.

شرکت پاشا با ارائه بهترین نوع ماهی قزل آلا و بهترین بسته بندی ماهی و کاملا بهداشتی در خدمت شما است.

راه های ارتباطی با ما

نام و نام خانوادگی:اصلان حقیقی
شماره تلفن همراه :09931997049
اینیستاگرام@HAGHIGHI.ASLAN
آدرساصفهان، اصفهان خیابان علامه شرکت بازرگانی حقیقی
ایمیل:Aslan.hasghighi@gmail.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Call Now Buttonتماس بگیرید