چه میگو سوخاری شود ، چه در سالاد بریزد و چه در سس کوکتل فرو بریزد ، میگو یک غذای خوشمزه است. همانطور که خربزه یا ذرت شیرین یک غذا خوشمزه است. شما می توانید میگوی وحشی یا میگوی پرورشی را به صورت کبابی، سرخ کرده، آب پر، سویا و یا هر نوع دیگر میل کنید.
شیرین ، آبدار و تهیه آن آسان نیست ، جای تعجب نیست که میگو به محبوب ترین غذای دریایی ما تبدیل شده است که 30 درصد از کل غذاهای دریایی فروخته شده در ایالات متحده را تشکیل می دهد.
با این حال ، همه میگوها خوشمزه یا پایدار نیستند. نود درصد میگوی خورده شده توسط آمریکایی ها از کشورهایی مانند تایلند ، هند و اکوادور وارد می شود ، جایی که مزارع تولید میگو در حال تخریب محیط زیست و جوامع ساحلی هستند و میگوهای ناسالم و بدون طعم تولید می کنند.
اگر به دنبال میگو هستید که به محیط زیست آسیب کمتری بزند و از طرف دیگر باعث رونق تجارت میگو در ایران شوید یشنهاد ما به شما میگوی پرورشی است.