کنسرو ماهی تن

ماهي تن

کنسرو ماهی تن ، وقتی بزرگ می شدیم، همیشه چند قوطی ماهی تن در پشت انبار خانه خود داشتیم. آنها همچنین برای ساندویچ های ساده ناهار یا  برای شام های ساده و مقرون به صرفه مورد استفاده می شد. این روزها ، من همیشه خودم را با یک قوطی کنسرو در دست و در همه زمان ها می بینم که وقتی نیاز به یک وعده غذایی بدون سر و صدا دارم که هزینه بالایی نداره می بینم.

در این مقاله قصد داریم به بررسی ویژگی ها کنسرو ماهی تن بپردازیم و شرایط آن را در ایران مورد بررسی قرار دهیم. لطفا شما هم خاطرات خودتان را درباره کنسرو ماهی برای ما بنویسید. نظرات و انقادات شما باعث بهبود کیفیت ما می شود.

ما عرضه کنند انواع ماهی دریایی و کنسرو ماهی هستیم. همین طور بسته بندی انواع ماهی را انجام می دهیم. برای خرید با ما تماس بگیرید.

تاریخچه کنسرو ماهی تن

قبل از کنسرو ماهی تن ، ماهی ساردین کنسرو شده وجود داشت. تجارت ساردین در اواخر دهه 1800 و اوایل دهه 1900 وضعیت خوبی داشت و تجارت از ساحل شرقی اروپا به ساحل غربی گسترش یافت. در آن زمان ، ماهی تن “ماهی زباله” در نظر گرفته می شد.

در سال 1903 ، با رشد تجارت ساردین ، ​​در دسترس بودن ساردین کاهش یافت. ماهیگیران برای کنسرو کردن به دنبال نژادهای دیگر ماهی بودند. از جمله ماهی های جدیدی که با آن آزمایش شده بود ، ماهی تن بود. اولین کنسرو ماهی تن در سال 1904 عرضه شد.

کنسرو کالیفرنیایی Albert P. Halfhil ، که قبلاً یک مرد ساردین بود ، کسی بود که فهمید وقتی تن ماهی بخارپز می شود ، رنگ سفید جذابی پیدا می کند و طعم مطبوعی دارد. شاید حتی در آن زمان آمریکایی ها معمولاً ماهی هایی را که خیلی “ماهی” نیستند ترجیح می دهند.

ویژگی غذایی کنسرو ماهی تن

ماهی و صدف از متنوعی ترین پروتئین های موجود در رژیم غذایی هستند. اما علی رغم فرهنگ فزاینده سلامت، مصرف آنها كاهش یافته و در مورد ماهی كنسرو نیز كاهش یافته است. در مقایسه با ماهی تازه ، غذاهای کنسرو دریایی بسیار کم هزینه تر هستند. حداقل یک سال ماندگاری دارند، به راحتی آماده می شوند و بوی آنها حداقل است. متأسفانه ، تصور عمومی این است که غذاهای کنسروی به نوعی پایین تر یا از نظر غذایی ناکافی هستند و این تصور ، پذیرش آن را در بین مصرف کنندگان خفه کرده است. 

واقعیت این است که اگرچه برخی غذاهای دریایی کنسرو شده نسبت به غذاهای تازه خود مستعد داشتن مقادیر بیشتری جیوه یا سدیم هستند. اکثریت آنها کاملاً ایمن و فوق العاده سالم هستند. بر اساس تجزیه و تحلیل Consumer Reports ، ماهی کنسرو شده به اندازه ماهی تازه یا منجمد سرشار از پروتئین و اسیدهای چرب امگا 3 است. یک مطالعه وزارت کشاورزی ایالات متحده نشان داد که میزان اسیدهای چرب امگا 3 موجود در کنسرو ماهی قزل آلا حتی بیش از مقدار موجود در ماهی سالمون تازه است.

“شما می توانید تازه ترین ماهی صنعتی را از ما بخواهید”

روش خرید ماهی صنعتی از ما

همانطور که می دانید ماهی صنعتی در گونه های مختلفی وجود دارد که قیمت هر کدام در بازار کشور متفاوت می باشد. اگر به دنبال خرید انواع ماهی با کیفیت عالی هستید، می توانید با ما تماس بگیرید یا از طریق سایت بازرگانی حقیقی اطلاعات تماس خود را قرار دهید تا با شما تماس بگیریم.

 برای خرید انواع ماهی می توانید در قسمت دیدگاه نام خانوادگی، شماره تماس و محصول مورد خود را نوشته تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند(اطلاعات تماس شما برای دیگران نمایش داده نمی شود و فقط مدیر سایت به آن دسترسی دارد). یا با راه های ارتباطی زیر در تماس باشید.

خرید از سایت بازرگانی حقیقی به صورت اینترنتی بوده و انواع ماهی و میگو را به صورت عمده و جزئی خرید و فروش می کند. برای کسب اطلاعات بیش تر با شماره های زیر در تماس باشید.

” شما شماره تماس خود را در قسمت دیدگاه قرار دهید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.”

شما می توانید برای مطالعه دیگر مقاله های ما اینجا کلیک کنید.

راه های ارتباطی با ما

نام و نام خانوادگی:اصلان حقیقی
شماره همراه09134469940
شماره واتزاپ و تلگرام09931997049
اینیستاگرام@HAGHIGHi_company
آدرساصفهان، اصفهان خیابان علامه شرکت بازرگانی حقیقی
ایمیل:Aslan.hasghighi@gmail.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Call Now Buttonتماس بگیرید