راهنمای کامل خرید ماهی سالمون ، ماهی سالمون قزل آلا همان قزل آلا است که رنگ دانه مصرف کرده است. اما برای خرید این ماهی و این که تفاوت آن را با ماهی سالمون نروژی بدانید بهترین است این مقاله را کاملا مطالعه کنید.
در این مقاله قصد داریم راهنمای کامل خرید ماهی سالمون و نگهداری ماهی سالمون را برای شما بیان کنیم. امید واریم که این مطالب برای شما مفید باشد. لطفا نظرات خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.
ما به صورت عمده ماهی قزل آلا، سالمون و تمامی ماهی های پرورشی و دریایی را برای صادرات، کنسرو، شرکت های بسته بندی و دیگر تجار و بازارگانان تامین می کنیم. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
ماهی سالمون سرشار از پروتئین و اسیدهای چرب امگا 3 است. ماهی سالمون یکی از غذاهای مفید برای شماست و همچنین بسیار خوشمزه است. از آنجا که ماهی قزل آلا می تواند گران باشد ، شما می خواهید بدانید که چگونه آن را بخرید و ذخیره کنید تا بتوانید از هر لقمه حداکثر لذت را ببرید. با توجه به این، در اینجا راهنمای کامل خرید ماهی سالمون ما برای رایج ترین سوالات شما است.
هنگام خرید ماهی قزل آلا تازه از فروشگاه های مواد غذایی ، ابتدا به شکل ظاهری ماهی قزل آلا توجه کنید. اگر ماهی قزل آلا پرورشی باشد. صورتی روشن باشد و اگر ماهی قزل آلا وحشی باشد ، صورتی تیره باشد. (یعنی اگر ماهی قزل آلا وحشی ، معروف به Chinook یا ماهی قزل آلا باشد ، دو گونه محبوب ترین ؛ سایر گونه های ماهی قزل آلا وحشی صورتی روشن تر هستند).
نباید هیچ قسمت خاکستری یا لکه ای قهوه ای داشته باشد. باید مرطوب و محکم به نظر برسد. اما شما باید از غرایز خود استفاده کنید. اگر بد به نظر می رسد، احتمالاً بد است.
هنگامی که انتخاب خود را انجام دادید ، قبل از اینکه متعهد به خرید ماهی قزل آلا شوید ، در صورت امکان بو کنید. حتی وقتی بینی در کنار آن است نباید بوی ماهی بدهد. این عطر باید دارای عطر و بویی ملایم از دریا باشد ، اما باید تلاش کنید تا بوی آن را ببخشید. باز هم از غرایز خود استفاده کنید. اگر بوی بدی می دهد ، احتمالاً بد است.
دو روش برای تعیین تازه بودن ماهی قزل آلا از نظر شکل ظاهری و بو است. گوشت ماهی قزل آلا باید سفت و صورتی و رایحه آن بسیار ملایم باشد – بوی آن مانند نسیم اقیانوس باشد. اگر بوی ماهی می دهد ، از آن صرف نظر کنید.
اگر می خواهید ماهی قزل آلا را در فروشگاه مواد غذایی خریداری کنید. احتمالاً هنگام گرفتن آن یخ زده و منجمد شده و سپس ذوب می شود تا به نمایش گذاشته شود.
هیچ مشکلی وجود ندارد. احتمالاً این روش بهتر از حمل ماهی تازه است. زیرا هر زمان ترانزیت زمان کاهش کیفیت است. با این اوصاف ، همیشه مطمئن شوید که گوشت آن صورتی ، مرطوب (اما لغزنده) نباشد و خشک یا پژمرده به نظر نرسد. وقتی آن را استشمام می کنید ، نباید بوی چیزی شبیه هوای شور و اقیانوس داشته باشد. بوی ماهی یعنی از اوج خود گذشته است.
قزل آلا در ایران با توجه به کیلو گرم فروخته می شود. قیمت ماهی قزل آلا با توجه به عرضه و تقاضا روزانه تعیین می شود. ماهی یکی از مواد غذایی است که دولیت و بخش دولتی توان تاثیر گذاری کمی در آن دارند. اما واحد فروش در خارج از کشور متفاوت است.
ماهی قزل آلا با پوند یا اونس فروخته می شود. برای 6 اونس. با یک ماهی سالمون وحشی می توانید 6 تا 12 دلار هزینه کنید. ماهی قزل آلا پرورش یافته در مزرعه کمی کمتر است. 6 اونس وعده ماهی قزل آلا پرورش یافته در مزرعه ممکن است برای هر قطعه 6 تا 8 دلار هزینه داشته باشد. ماهی قزل آلا دودی کمی بیشتر هزینه می کند – ممکن است دو برابر آن باشد که برای ماهی قزل آلا تازه خرج می کنید.
اگر می خواهید کم هزینه ترین ماهی قزل آلا را بخرید. به دنبال ماهی قزل اوزن باشید. زیرا این ماهی صیدی است و بنابراین ارزان تر است. اما اگر حتماً ماهی قزل آلا و سالمون تازه می خواهید. بهترین زمان در ماه های خرداد و تابستان است.با این حال ، گران تر خواهد بود.
خرید ماهی قزل آلا یخ زده بهترین شرط شما برای ماهی قزل آلا وحشی ارزان پخته است. و اگر دستور شما نیاز به ماهی قزل آلا از قبل پخته شده دارد ، کنسرو ماهی قزل آلا یک گزینه بسیار ارزان است.
بیشتر ماهی قزل آلا یخ زده محکم در بسته بندی می شود و اگر بسته بندی آن مات باشد ، تشخیص خوب یا بد بودن آن را دشوار می کند. این بدان معناست که هنگام بازکردن ماهی قزل آلا باید به شکل ظاهری آن توجه کنید.
اگر بسته بندی شفاف باشد ، مهمترین چیزی که باید جستجو کنید این است که بلورهای یخ تشکیل شده اند یا نه. بلورهای یخ به این معنی است که ماهی یخ زده ، ذوب شده و دوباره منجمد شده و رطوبت و کیفیت آن از دست می رود. اما در ایران تمامی بسته بندی ها وکیوم بوده است.
مورد دیگری که باید به دنبال آن بروید ، سوختن فریزر است. در صورت سوختن فریزر ماهی ، گوشت اطراف لبه ها به وضوح خشک و رنگ روشن تری نسبت به بقیه ماهی ها خواهد داشت.
مدت زمان نگهداری ماهی قزل آلا به این بستگی دارد که در دمای اتاق باشد ، در یخچال باشد یا در فریزر باشد.
ماهی آزاد بدون یخچال ماندگاری زیادی ندارد. سالمون خام در یخچال قبل از شروع به تجزیه حدود دو ساعت در دمای اتاق دوام می آورد.
قبل از شروع خراب شدن ، ماهی قزل آلا خام می تواند حدود دو ساعت بیرون بماند.
ماهی قزل آلا و سایر ماهی ها و غذاهای دریایی خیلی طولانی نگه نمی دارند. حداکثر ، ماهی سالمون تازه و خام دو روز در یخچال شما دوام می آورد. برای ایمن بودن ، اگر ماهی قزل آلا تازه خریداری می کنید ، برنامه ریزی کنید که همان شب آن را بپزید.
ماهی منجمد را باید همان روز ذوب و پخته شود. شما می توانید ماهی را به مدت نامحدود در فریزر نگه دارید و ایمنی مشکلی ایجاد نمی کند ، اما کیفیت با گذشت زمان کاهش می یابد.
اگر می خواهید ماهی قزل آلا خام شما تا حد ممکن بدون یخ زدن دوام بیاورد ، آن را درون یخ داخل یخچال قرار دهید تا سرعت تجزیه کند شود.
اعتماد شما، افتخار ماست
همانطور که می دانید ماهی قزل آلا دارای گونه های مختلفی است که قیمت هر کدام در بازار کشور متفاوت می باشد. اگر به دنبال خرید انواع ماهی با کیفیت عالی هستید و از تمامی فواید ماهی قزل آلا برخوردار شوید. شما می توانید با ما تماس بگیرید یا از طریق سایت بازرگانی حقیقی اطلاعات تماس خود را قرار دهید تا با شما تماس بگیریم.
برای خرید انواع ماهی می توانید در قسمت دیدگاه نام خانوادگی، شماره تماس و محصول مورد خود را نوشته تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند(اطلاعات تماس شما برای دیگران نمایش داده نمی شود و فقط مدیر سایت به آن دسترسی دارد). یا با راه های ارتباطی زیر در تماس باشید.
خرید از سایت بازرگانی حقیقی به صورت اینترنتی بوده و انواع ماهی و میگو را به صورت عمده و جزئی خرید و فروش می کند. برای کسب اطلاعات بیش تر با شماره های زیر در تماس باشید.
” شما شماره تماس خود را در قسمت دیدگاه قرار دهید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.”
شما می توانید برای مطالعه دیگر مقاله های ما اینجا کلیک کنید.
نام و نام خانوادگی: | اصلان حقیقی |
شماره همراه | 09134469940 |
شماره واتزاپ و تلگرام | 09931997049 |
اینیستاگرام | |
آدرس | اصفهان، اصفهان خیابان علامه شرکت بازرگانی حقیقی |
ایمیل: | Aslan.hasghighi@gmail.com |