راهنمای خرید ماهی سالمون؟ ماهی سالمون مملو از چربی های امگا 3 سالم و تقویت کننده مغز است. ماهی قزل آلا در میان سالم ترین ، خوشمزه ترین و محبوب ترین ماهی است. با این حال ، انواع خاصی از ماهی قزل آلا وجود دارد که باید سعی کنید از آنها دوری کنید و سوالات خاصی را که همیشه باید قبل از خرید بپرسید.
در اینجا 7 نکته برای کمک به شما در خرید بهترین ماهی قزل آلا آورده شده است. در این مقاله قصد داریم راهنمای خرید ماهی سالمون را برای شما شرح دهیم. لطفا نظرات خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.
مردم ماهی قزل آلا را دوست دارند. این باید پزشکان را خوشحال کند: دستورالعمل های رژیم غذایی ایالات متحده به آمریکایی ها توصیه می کند هر هفته دو وعده ماهی بخورند. این ماده حاوی چربی های امگا 3 سالم و تقویت کننده مغز است. علاوه بر این ، انواع مختلفی از ماهی قزل آلا و روش های سرو آنها وجود دارد که دلزدگی از این ماهی سخت خواهد بود.
اما گفته شد ، انواع خاصی از ماهی قزل آلا وجود دارد که برخی از افراد سعی می کنند از آنها دوری کنند و برخی از سوالاتی که خریداران باهوش همیشه قبل از خرید می پرسند. برای کمک به شما ، ما 7 نکته برای راهتمای خرید ماهی سالمون را ارائه می دهیم.
اولین انتخابی که باید انجام دهید این است که آیا می توانید ماهی قزل آلا وحشی خریداری کنید . یا ماهی قزل آلا پرورشی است. در بیشتر موارد ، من ماهی قزل آلا وحشی را انتخاب می کنم. گروه های زیست محیطی مانند Seafood Watch و صندوق دفاع از محیط زیست ، تقریباً تمام ماهی آزاد پرورشی را در لیست “قرمز” یا “اجتناب” قرار داده اند.
دلیل: بسیاری از مزارع از قلم های شلوغ استفاده می کنند. آنجاست که ماهی قزل آلا به راحتی به شپش آلوده می شود ، ممکن است با آنتی بیوتیک درمان شود. علاوه بر این ، ممکن است به اندازه سه پوند ماهی وحشی (و آرد ماهی) برای پرورش یک پوند ماهی قزل آلا لازم باشد. در ایران اما ماهی قزل آلا و سالمون کاملا پرورشی است. در حال حاضر ماهی وحشی کمی در موجود است. اگر هست ماهی قزل آلا نیست.
با این حال ، یک خبر خوب وجود دارد. بعضی از مزارع در حال پرورش ماهی قزل آلا شهرکرد و اصفهان بسیار دقیق ماهی خود را پرورشی می دهند. همچنین این مزارع از خوراکهای غنی شده با امگا 3 EPA استفاده می کنند که به کاهش ماهی مورد نیاز برای پرورش ماهی قزل آلا کمک می کند.
هیچ استاندارد ارگانیک USDA برای ماهی قزل آلا وجود ندارد و هیچ تضمینی وجود ندارد که برچسب “ارگانیک” به معنای چیزی باشد ، مگر اینکه ماهی آزاد پرورش یابد.
می توانید ماهی قزل آلا تازه را با سفارش پستی سفارش. بیشتر ماهی ها هنگام صید ، منجمد می شوند تا طراوت خود را حفظ کنند و امکان حمل و نقل را داشته باشند. ماهی قزل آلا یخ زده اگر به درستی یخ زده و یک شب در یخچال منجمد شود ، تا چهار ماه خوب است. ما با تمامی مجوزاتی که داریم می توانیم ماهی قزل آلا را منجمد شده و تازه در اختیار شما قرار دهیم. از نظر ما ماهی منجمد شد در شرایط بهداشتی حتی از ماهی تازه بهتر است.
اصلا برای پرورش ماهی قزل آلا از سموم استفاده نمی شود. حتی ماهی هایی که در آب شور پرورش داده می شوند هم از دارو استفاده نمی کنند. همین منزیت ماهی قزل آلا است خود را از دیگر ماهی ها جدا کرده است.
طیف گسترده ای از قیمت ، رنگ و طعم در بین شش گونه ماهی سالمون که ما معمولاً می خوریم وجود دارد. بنابراین به بودجه شما ، آنچه در دسترس است و دستور العمل مورد نظر شما بستگی دارد.
تا به حال فکر کرده اید که چرا ماهی قزل آلا نارنج است؟ از کاروتنوئیدها ، همان رنگدانه هایی که هویج را نارنجی می کنند ، متشکریم. آنتی اکسیدان های جادویی با اثرات مخرب رادیکال های آزاد مقابله می کنند.
کاروتنوئید موجود در ماهی قزل آلا یک آنتی اکسیدان مخصوصاً قوی است که به عنوان آستاگزانتین شناخته می شود و نشان داده شده است که از بیماری های قلبی عروقی ، سرطان ، التهاب ، بیماری های چشم ، پیری عمومی و بسیاری از شرایط محافظت می کند.
آستاگزانتین توسط فیتوپلانکتون ، گیاهان ریزی تولید می شود که از آن برای محافظت در برابر اشعه ماورا بنفش استفاده می کنند. میگوها ، کریل ها و سایر سخت پوستان ریز سپس فیتوپلانکتون را می خورند و آستاگزانتین را در بدن آنها تجمع می دهند (همین امر باعث صورتی رنگ شدن آنها می شود).
سپس ماهی سالمون آنها را می خورد و آستاگزانتین را در پوست و عضلات آنها ذخیره می کند.برای ماهی های پرورشی هم از رنگ دانه های خوراکی استفاده می شود.
در مورد ماهی قزل آلا ، از نظر طعم و سلامتی ، پاسخ مثبت است! ماهی قزل آلا یک منبع خارق العاده از DHA ، اسید چرب امگا 3 است که برای رشد مغز ضروری است ، که از فیتوپلانکتون می آید.DHA در چربی ماهی قزل آلا ، اغلب در شکم ذخیره می شود و یک وعده 4 اونس ماهی سالمون می تواند 2400 میلی گرم امگا 3 را بشکافد.
ماهی قزل آلا پرورشی اغلب چرب تر از ماهی قزل آلا است اما به این دلیل است که از رژیم غذایی تغذیه شده حاوی غلات و روغن های گیاهی سرشار از چربی های امگا 6 استفاده می شود که با اثرات مفید امگا 3 در بدن مبارزه می کنند.
با این حال ، محتوای چربی بالاتر (اغلب به میزان 16٪ در مقابل 8٪ برای ماهی های وحشی) به این معنی است که ماهی پخت راحت تر است و رطوبت خود را حفظ می کند.
اعتماد شما، افتخار ماست
همانطور که می دانید ماهی قزل آلا دارای گونه های مختلفی است که قیمت هر کدام در بازار کشور متفاوت می باشد. اگر به دنبال خرید انواع ماهی با کیفیت عالی هستید و از تمامی فواید ماهی قزل آلا برخوردار شوید. شما می توانید با ما تماس بگیرید یا از طریق سایت بازرگانی حقیقی اطلاعات تماس خود را قرار دهید تا با شما تماس بگیریم.
برای خرید انواع ماهی می توانید در قسمت دیدگاه نام خانوادگی، شماره تماس و محصول مورد خود را نوشته تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند(اطلاعات تماس شما برای دیگران نمایش داده نمی شود و فقط مدیر سایت به آن دسترسی دارد). یا با راه های ارتباطی زیر در تماس باشید.
خرید از سایت بازرگانی حقیقی به صورت اینترنتی بوده و انواع ماهی و میگو را به صورت عمده و جزئی خرید و فروش می کند. برای کسب اطلاعات بیش تر با شماره های زیر در تماس باشید.
” شما شماره تماس خود را در قسمت دیدگاه قرار دهید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.”
شما می توانید برای مطالعه دیگر مقاله های ما اینجا کلیک کنید.
نام و نام خانوادگی: | اصلان حقیقی |
شماره همراه | 09134469940 |
شماره واتزاپ و تلگرام | 09931997049 |
اینیستاگرام | |
آدرس | اصفهان، اصفهان خیابان علامه شرکت بازرگانی حقیقی |
ایمیل: | Aslan.hasghighi@gmail.com |